Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Olympus E-PL8 m/14-42 EZ

Ny

2-3 dage

DKK 3.499,00

-DKK 1.800,00

DKK 5.299,00

Yderligere information

IT-UDSTYRET

Leder du efter inspiration? Gør den nye OLYMPUS 
PEN E-PL8 til din personlige muse. I en stilet nuance af brun og andre elegante farver bliver dette digitalkamera årets IT-udstyr! Det moderne design forener funktionalitet med klassiske kurver, og læderoverflader med kontrasterende højkvalitetsmetal, der får E-PL8 til at stråle, lige som du selv gør. Stropper i matchende farver fra vores Moderigtige Tilbehør gør dette professionelle kamera til et udstyr, du vil forgude, og som andre vil begære.

UDTRYK DIG SELV

Vi elsker alle selfies! Men som enhver, der har prøvet at tage et godt selfie, ved: Selfies er en kunstform i sig selv, og svær at få helt rigtig. Med den nye OLYMPUS 
PEN E-PL8 kommer dine selvportrætter til at se fantastiske ud, lige fra det øjeblik du trykker på lukkerknappen første gang. Fold kameraets berøringsskærm ned, og det spejlfrie kamera skifter automatisk til selfie-tilstand. Hej smukke, og farvel underlige forvridninger! 

Selv det at tage et billede af hele dit outfit bliver lettere end nogensinde. Med forbindelse til en smartphone bliver dette kompaktkamera den fantastiske og tiltrækkende fotoassistent, som vores PEN-elskere altid har drømt om.

UDLEV DIN PASSION

Blødt lys, der kærtegner omhyggeligt placerede genstande; en kop kaffe bliver forvandlet til et kunstværk; madlavning, der er så speciel, at du vil dele den med PEN Generation og resten af verden. Med OLYMPUS PEN E-PL8 kan du udleve din passion for at fange og dele livets magiske øjeblikke. Adskillige PEN Posts viser dig hvordan. Lad de varierede effektfiltre inspirere din kreativitet, og skab billeder med særprægede stemninger. Ved at se effekterne af effektfiltrene i live view er det lettere end nogensinde før at vælge det rigtige filter.

Læs mere her: https://www.olympus.dk/site/da/c/cameras/pen_cameras/pen/e_pl8/index.html

Tilbehør

6 andre produkter i den samme kategori: