Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Sirui T-005BX stativ Blå Forstør

Sirui T-005BX stativ Blå

Stativ

Ny

Leveringstid 7-14 dage

DKK 899,00

Yderligere information

 • T-005X + C10 stativerne er specielt designede til de nutidige digitalkameraer, spejlløse systemkameraer, DSLR-kameraer samt mindre videokameraer.

  SIRUI T-005X stativerne har et lækkert design, og størrelsen; stativet er kun 30cm langt, når det er foldet sammen! - Ca. 20~30% mindre end lignende modeller fra andre fabrikanter. Disse stativer kan altid være i din fototaske eller rygsæk!

  Selv om det er ekstremt kompakt, når det er foldet sammen, kan det blive hele 130cm højt - perfekt til mange fotograferingsituationer.

  Ligesom ved øvrige Sirui-produkter gås der ikke på kompromis, når det gælder kvaliteteten. Alt aluminium er smedet ved høj temperatur, så materialet holder absolut højeste kvalitet uden forandringer i materialet. Overfladen er desuden anodiseret, som gør den modstandsdygtig mod korrosion, og gør, at farven holder længe.

  Det medfølgende C-10 kuglehoved er ligeledes af høj kvalitet og matcher stativet perfekt. Kuglehovedet matcher naturligvis farven på dit stativ. C-10S har en hurtigfunktion til at løsne kamerapladen nemt og hurtigt. 

  Serie

  Model

  Materiale

  Sektioner

  Maks. bentykkelse

  Mindste højde

  Maks. højde uden midtersøjle

  Maks. højde

  Min. længde sammenfoldet

  Vægt

  Maks. belastning

   

   

   

   

  mm

  mm

  mm

  mm

  mm

  kg

  kg

  T-0X

  T-005X

  Alu

  5

  22

  105

  950

  1300

  300

  0,8

  4

20 andre produkter i den samme kategori: