Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Canon Pixma PRO 100S Forstør

Canon Pixma PRO 100S

Printer

Ny

Denne professionelle A3+-printer har et farvestofbaseret system med 8 blæktanke, som fremstiller print i gallerikvalitet, og som du vil være stolt af at udstille eller sælge. Desuden har printeren Wi-Fi og cloud-tilslutningsmuligheder for nem integration med eksisterende workflows.

Flere detaljer

4-5 dages levering

DKK 3.795,00

Yderligere information

  • Farvestofbaseret system med 8 blæktanke til print i professionel kvalitet
  • Print direkte fra cloud-baserede foto- og lagringstjenester
  • Trådløst print fra pc, tablet og smartphone
  • Nem integration med professionel redigeringssoftware
  • Stort udvalg af Canon og andre specialpapirer understøttes


Fantastiske, holdbare print i farve og sort/hvid


Udtryk dig selv med flotte, blanke og levende farvefotos og fantastiske print i sort/hvid takket være et farvestofbaseret system med 8 blæktanke med tre monokrome blæktyper, som benytter ChromaLife 100+ for forbedret farvegengivelse og holdbarhed.

Print flotte fotos hurtigt


Oplev print i gallerikvalitet med stort set ingen ventetid. PIXMA PRO-100S er designet til hastighed og leverer et print uden kant af 4 x 6" foto på blot 34 sekunder og et A3+-print med kant på ca. 90 sekunder.

Perfekt workflow


Brug app'en Pro Gallery Print til iPad® til at arbejde ubesværet med professionelle cloud-baserede fototjenester, som f.eks. Zenfolio og SmugMug.

Print fra populære cloud-tjenester


Print fotos direkte fra dine foretrukne cloud-lagringstjenester, blandt andet Facebook, Dropbox, Google Drev™ og OneDrive med PIXMA Cloud Link.

Trådløst print fra din tablet og smartphone


Print direkte og nemt fra din tablet eller smartphone med Canon PRINT-app'en. En Ethernet-forbindelse gør det nemt at integrere PIXMA PRO-100S i dit workflow.

Nem integration med professionel redigeringssoftware


Undgå besværet med at finde de korrekte printindstillinger ved hjælp af Canons Print Studio Pro-plugin, som er kompatibel med Adobe Photoshop® og Lightroom - så du kan printe direkte fra dine professionelle redigeringsprogrammer.

Alsidig medieunderstøttelse


Kompatibel med et stort udvalg af professionelt printerpapir i høj kvalitet fra Canon samt specialpapir fra producenter, som f.eks. Hahnemühle og Canson.

Nem print på cd


Print labels direkte på kompatible cd'er med Direct Disc Print for at skabe et professionelt look til dit medie.

Tilbehør (Ikke inkluderet i prisen):

Canon CLI-42 (BK, GY, LGY, C, M, Y, PC, PM)

6 andre produkter i den samme kategori: