Ring til os tlf. 45 93 01 01 shop@lbdc.dk

Posterbestilling


Dine bedste billeder fortjener at blive forstørret –

Lav en flot billedvæg i dag
Ikea har flotte standard plakater. Men vi er sikre på, at dine egne unikke billeder er langt mere fascinerende at få lavet i storformat og hængt op i dit hjem.

Du kan nemt lave en fantastisk billedvæg med dine bedste billeder af børnene, fra ferier, udflugter og andre højtideligheder.

Uanset om du ønsker at få et storprint monteret i billedramme, galleriplade eller canvas (lærredsprint) kan Lyngby Billedcenter hjælpe dig. Vi printer i alle de traditionelle mål, kvadratiske, eller netop dit specialmål. Det meste kan lade sig gøre, så du får præcis den løsning, du går efter.

Professionel rådgivning hele vejen
Du kan nemt bestille dine fotos til billedvæggen via vores bestillingsprogram hjemmefra.

Vi tager dig gerne i hånden hele vejen fra din ide til et foto til væggen opstår til det færdige produkt er klar til ophængning.

Kom gerne forbi vores butik og sammen kan vi rådgive så du får det bedste resultat. Vi laver altid en filtest så vi er sikker på, at billedet kan tåle en forstørrelse i den ønskede størrelse. Hvis du ønsker det optimerer vi også farver og kontraster.

Her kan du læse mere om, hvad vi blandt andet kan tilbyde af print af posters til din billedvæg:

POSTERS
Vi printer på 260 gram fotografisk papir.
Perfekt til montering i billedrammer. Vi har et stort udvalg af mange forskellige mål, lister og farver.

Du kan vælge mellem blank eller mat overflade. Hvis din poster skal monteres i billedramme med glas, anbefaler vi mat overflade for at undgå reflekser i glasset.

GALLERIPLADE
Et alternativ til en traditionel billedramme, er montering på en galleriplade (skumplade). Det er et lækkert og flot produkt monteret på en 5 eller 10 mm plade.

Galleripladen vejer næsten intet og er let at hænge op på væggen. Giver en fantastisk effekt i rummet med fuld fokus på selve billedet.

CANVAS/LÆRRED
Med et canvas forvandler du dit billede til noget nærmest et maleri. Vi opspænder det på 1,5 cm. brede trælister. Du kan også vælge bare at få canvas’et rullet.

Canvas’et er let at hænge op.

Kan også monteres i en svæveramme, hvilket giver endnu en spændende effekt. Fås i flere farver.

Brug nedenstående link til din billedbestilling

                                                                                                         

TILBUD
close slider

Få flotte rammer til dine skolefoto billeder

Frem til den 10. december 2023 er Lyngby Billedcenter din destination for skolefotoindramning. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af rammer i de mest populære størrelser, herunder 9x12, 10x15 og 13x18, der passer perfekt til skolefotos fra anerkendte danske skolefotofirmaer som Dansk Skolefoto, Vision Fotografi, Odense Skolefoto, Rosenfeldt, Modulfoto, Stjernefoto.dk, Frandsen Fotografi, AucaFotografi, Kontrafaj og mange andre.

Vi inviterer dig til at besøge vores butik og udforske vores imponerende udvalg af rammer. Som en ekstra service skærer vi dine billeder til, så de passer præcist til den valgte ramme - helt uden ekstra omkostninger.

Tilbuddet er gyldigt indtil den 10. december 2023, så sørg for at udnytte denne mulighed for at give dine skolefotos en smuk og personlig indramning. L

 

I Lyngby Billed & Digital center handler det om billeder, dine billeder. Fra råd og vejledning i købet af det rigtige kamera, til print af dine pletskud.

Vi hjælper dig gennem junglen af digitalkameraer og tilbehør. Ønsker du selv at printe har vi kvalitets printere fra Canon samt blæk og papir til Canon, Epson, HP m.fl.