Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Lomography Smartphone Film Scanner

Mobil tilbehør

Ny

Lomography Smartphone Film Scanner giver alle der elsker at optage billeder og film med 35 mm film en let og transportable måde at indscanne optagelserne. Du skal blot tænde for baglyset, indsætte filmen og tage et billede med din smartphone. Du får en digital version af filmen du kan redigere, arkivere eller dele via dit telefons kamera eller Lomoscanner 2 (både til iPhones og til Android).

Flere detaljer

Leveringstid: 2-3 uger

DKK 599,00

Yderligere information

Instant Scanning, Instant Sharing

Designet inkluderer et direkte lyspanel der belyser din film - det er blevet ligeså let at scanne din film. som at tage et høj kvalitets billede med din smartphone, og det er med det samme klar til redigering, arkivering, deling eller sågar til print.

Complete Convenience

Lomography Smartphone Film Scanner er kompakt nok til at kunne være i din taske eller rygsæk, hvilket sikre dig mobilitet også når du skal indscanne negativer. Den er 100% mobil og let at bruge.

Works with all 35mm Films

Du kan scanne alle typer 35 mm film: farve negativer, farve dias positiver og Sort/Hvid film. Lomography Smartphone Scanner er desuden fantastisk til at scanne ukonventionelle foto formater, såsom panaorama og 35 mm film optagelser lavet på Lomography LomoKino

Scanner skulle virke me alle smartphones der har kameraet placeret i øverste hjørne.

Læs mere her: https://www.lomography.com/magazine/220418-introducing-the-new-lomography-smartphone-film-scanner

Tilbehør

18 andre produkter i den samme kategori: