Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Olympus Audio WS-831 Forstør

Olympus Audio WS-831

Audio

Ny

DKK 399,50

-50%

DKK 799,00

Yderligere information

En stereokvalitet i alle optagelser.

Den støjsvage retningsmikrofon med 90° layout skaber en enestående stereokvalitet, der gør det muligt for dig at få alting med under mødet – inklusive retningen eller placeringen af højttalerne ved møder og konferencer.

 

Smart teknologi til hurtigere resultater

Mens stemmeafspilningsfunktionen gør det muligt for dig at spinge de dele over, hvor der ikke er tale og kun afspille taledelene af dine optagelser, gør transskriptionsdelen det nemt at styre afspilningsfunktionen. Sammen skaber de to forbedrede teknologier øget brugervenlighed – og en endnu smartere enhed. 

Den mest enkle måde at gemme data på

Gem data nemt og bekvemt med det integrerede USB-stik. Udover at bruge hukommelsen til optagelser, kan du også bruge den som et USB-stik til at udveksle præsentationsdata. 

 

Med på farten uanset, hvor du er

Kompakt, let og helt fantastisk bærbar. WS-serien er uundværlige enheder til både forretninger og dagligdagen. Hvad enten det er møder eller sprogundervisning, er WS-seriens enheder små nok til at komme med overalt – og de er smarte nok til at give dig det, du har behov for.

12 andre produkter i den samme kategori: