Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Persondatapolitik

Ved at benytte lbdc.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i
henhold til dennes datapolitik.

lbdc.dk.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige
oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for
hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en
person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller
anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de
vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give
personlige oplysninger om dig selv.

lbdc.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig
og levere nyheder og andre tjenester til dig.

lbdc.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
" giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på
din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks.
" ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud på vores hjemmeside
" foretager betaling af køb
" sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
" i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde

lbdc.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for
at kunne analysere, hvordan du bruger lbdc.dk via Google Analytics.
lbdc.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.

Hvis du har givet samtykke kan dette trækkes tilbage på ethvert tidspunkt.

lbdc.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på
betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på lbdc.dk videregives kun til:
" udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med
henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
" forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto
"
lbdc.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre
i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for lbdc.dk.

For at kunne videreudvikle og forbedre lbdc.dk fører vi statistik over, hvordan
du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se
hvilke sider og browsere, du bruger mest.

lbdc.dk anvender Google Analytics / Userreport til indsamling af
besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google/Userreport.

Google/Userreport kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven
kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for
Google Analytics/Userreport accepteres ved besøg på lbdc.dk og
fremgår af http://www.google.com/privacy.html etc.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver lbdc.dk ikke data om din brug af
tjenesterne på lbdc.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger
administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler
personoplysninger på lbdc.dk's vegne i henhold til denne datapolitik og den
gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Personoplysninger gemmes så længe, at det er nødvendigt for at administrere aftalen og kundeforholdet eller i øvrigt for at overholde gældende lovgivning, herunder bogføringsloven og persondataforordningen. Dette indebærer, at personoplysninger gemmes i fem år til udløbet af det år, hvor kundeforholdet er ophørt.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder. Herunder kan du angive,
om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser
eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage
en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på shop@lbdc.dk