Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Lyngby Billed & Digital Center - Alt i print og digital billede udstyr

Vi elsker vores kunder

I Lyngby Billed & Digital center handler det om billeder, dine billeder. Fra råd og vejledning i købet af det rigtige kamera, til print af dine pletskud. Vi hjælper dig gennem junglen af digitalkameraer og tilbehør. Ønsker du selv at printe har vi kvalitets printere fra Canon samt blæk og papir til Canon, HP m.fl.

Ude godt, hjemme bedst

Men Lyngby Billed & Digital Center er mere end dét. Vi laver nemlig næsten alle vore billeder selv ! Derfor har vi altid et fast tag i kvaliteten og kan lave billederne nærmest mens du venter. Om du bruger film i dit kamera eller er digital, dét betyder intet her. Vi fremkalder, scanner og printer mens du handler.

Med hele verden som lager

Driller dit kamera ? Har dine billeder ikke den kvalitet du forventer ? Så kigger vort erfarne personale gerne på “sagen”. Måske du bare skal bruge en anden teknik, eller mangler f.eks. stativ. Velkommen til Lyngby Billed & Digital Center. Det vi ikke har, dét skaffer vi !

Her er ingen spørgsmål "dumme"

- Vi står klar til at hjælpe, Lyngby Billed & Digital Center

Jernbanepladsen 31

2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 4593 0101

Kontakt os her

Mandag - Fredag 9.30 - 18.00

Lørdag 10.00 - 15.00